Πρωτοχρονιάτικη Πίτα με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων

Οι μαθητές του Γυμνασίου Δερβενίου και ο Σύλλογος Διδασκόντων έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα τους.

Μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων παραβρέθηκαν στο σχολείο και εξέφρασαν τις ευχές τους για το Νέο Έτος. Προσέφεραν από μία πίτα για κάθε τμήμα και μία για το Σύλλογο των Καθηγητών. Μίλησαν με τα παιδιά και τίμησαν τον/την μαθητή/ρια του κάθε τμήματος και τον Διδάσκοντα που κέρδισαν του φλουρί.

       

        Είναι πολύ σημαντική για το σχολείο – τους μαθητές και τους διδάσκοντες- η ουσιαστική επικοινωνία με τους γονείς και η μεταξύ μας συνεργασία. Η πρόοδος των παιδιών μας σε κάθε επίπεδο, η προσπάθεια για την ομαλή κοινωνικοποίησή τους, η διαμόρφωση ευχάριστου κλίματος με μεσοπρόθεσμο στόχο την επίτευξη της θετικής εκπαίδευσης, που θα προκαλεί θετικά συναισθήματα σ΄  όλους μας, μπορεί να επιτευχθεί μόνο με θέληση όλων μας.

        Σας Ευχαριστούμε, λοιπόν, γονείς και για το ενδιαφέρον σας για την κοπή της πίτας αλλά και για την εξασφάλιση χορηγίας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο  «Ευ ζην» για την προσφορά αθλητικού υλικού. Ευχαριστούμε, επίσης, και όλους όσοι είναι δίπλα μας και στηρίζουν και ενισχύουν κάθε δράση μας μικρότερη ή μεγαλύτερη.  

Ανάρτηση στην κατηγορία: Γονείς